Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul

Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul
Muzică Populară

CONTACT (pentru prestaţii artistice)


Telefon: (+4)0766.522.839 / (+4)0731.527.033

E-mail & YM: florin_teleormanul@yahoo.com

Skype: florin_teleormanul


(!) Pentru a putea vizualiza corect conţinutul acestei pagini trebuie să aveţi instalat flashplayer

Datorita numărului mare de videoclipuri din pagină este posibil să trebuiască să așteptați câteva secunde până la încărcarea completă a paginii.


Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul

Înfiinţat în 1987 de Liviu Vasilică şi reînființat în 2004 de Florin Vasilică, Grupul Teleormanul a reuşit să se impună ca formaţiunea artistică cea mai reprezentativă a judeţului Teleorman.
În prezent Grupul Teleormanul sub conducerea lui
Florin Vasilică susţine recitaluri artistice autentice în spectacole, emisiuni şi manifestări cu caracter privat, continuând ceea ce i-a fost lăsat moştenire de regretatul Liviu Vasilică.
Numeroasele invitaţii şi participări în acţiuni artistice de înaltă valoare stau mărturie pentru calitatea si autenticitatea recitalurilor artistice susţinute de Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul.

GRUPUL "TELEORMANUL" EXISTĂ ŞI VA EXISTA ÎN CONTINUARE, SINGURA PERSOANĂ PRIN CARE POATE FI CONTACTAT FIIND EU - FLORIN VASILICĂ


ACEST BLOG POATE FI ACCESAT SI DE LA ADRESELE:

WWW.FLORINVASILICA.RO
WWW.GRUPULTELEORMANUL.RO

Florin Vasilică - Clip Prezentare - Clint Mansell - Lux Aeterna

Florin Vasilică - Premiul pentru Folclor la Gala Confidențial cu Adriana Bahmuțeanu

Cântece de nuntă la 'Neatza cu Răzvan și Dani - 29 ianuarie 2013

Florin Vasilică a cântat la ziua lui Cătălin Botezatu în Bamboo

Cătălin Botezatu face show în timpul recitalului lui Florin Vasilică

Florin Vasilică face hora mare cu Viorica de la Clejani la "Te vreau lângă mine"

Florin Vasilică - Nicoleta Luciu - Alin Oprea - Roxana Nemeș - Gelu Voicu

Mădălin Ionescu - Florin Vasilică - Mihai Mitoșeru - Dragostea din tei

Acces Direct - 12 septembrie 2011

'Neatza cu Răzvan și Dani - 5 octombrie 2011

De cine dorul se leagă - Acces Direct - 22 iulie 2011

Avanpremieră pentru nunta lui Mădălin Ionescu la care am participat cu tot dragul

O dată-n viață - Nuneasca - LIVE - Atmosferă de nuntă - 10 iunie 2011

"Drept la Țintă" cu Mădălin Ionescu - Cele mai iubite piese din anii '80-'90 - 25 aprilie 2011

'Neatza cu Răzvan și Dani - 31 martie 2011

Dinastia Vasilică - Legendele muzicii populare - Nașul - 28 decembrie 2010

Drept la țintă cu Mădălin Ionescu - 1 Decembrie 2010

Românul n-are noroc (piesa lui CRBL) - 1 Decembrie 2010

Gala Premiilor TVR Internațional - 27 noiembrie 2010

Scenetă alături de Andreea Voica și Marius Ciprian Pop - 3 Decembrie 2010

Hai, hai cu Trăsioara - Răzvan și Dani version - 14 iulie 2010

De cine mi-e dor și sete - Neatza cu Răzvan și Dani - 28 mai 2010

Hai măi dor, măi dor, măi dor - Stele Sub Lupă - 23 mai 2010

Hai măi dor, măi dor, măi dor - Happy Hour - 16 februarie 2010

'Neatza cu Răzvan și Dani - 17 decembrie 2009 - Partea I

'Neatza cu Răzvan și Dani - 17 decembrie 2009 - Partea a II-a

Acces Direct - 19 octombrie 2009

Fir-ai tu să fii de murg - Duminica în Familie

Duet - Corina Chiriac şi Florin Vasilică - "O dată-n viaţă"

Festivalul Zavaidoc 28.11.2009 - LIVE

Hai mai dor, mai dor, mai dor - La sueta cu Bahmu - 3 februarie 2010

CONFIDENŢIAL - Cu Oana Turcu şi Cristian Brancu

Geta Voinea Show - Fir-ai tu să fii de murg

TVR1 - Ploaia Steluţelor

Tablou de nuntă

Viva Costel - Pentru susţinerea lui Costel Busuioc

Hai, hai cu trăsioara - TEOviziunea (Video)

Selecţiuni recital Nuntă (Video)

Tezaur Folcloric - Prima apariţie 2005

miercuri, 19 decembrie 2007

Ansamblul Burnasul - Disperare totală - Nu-i mai cheamă nimeni şi bine le face

În urmă cu ceva vreme apărea aici un articol despre disperarea cu care Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman şi Ansamblul Burnasul subordonat acestuia recurgea la gesturi disperate, mai mult sau mai puţin ortodoxe, pentru a mai fi chemaţi la acţiuni artistice. Am şters acel articol pentru că am considerat că nu au ce căuta pe un site care face referire la Liviu Vasilică (pe care aceştia atâta l-au hulit dupa moartea lui).
Sunt obligat acum să revin în urma unei întâmplări care arată că Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman numai de ceea ce spune denumirea lui nu se ocupă.
Concret: Contactat de omologii săi din Braşov în vederea obţinerii datelor mele de contact (Florin Vasilică) pentru a fi chemat la un spectacol în Braşov, directorul C.J.C.P.C.T. Teleorman, Stuparu Timotei, le-a spus acestora că eu nu mai exist în peisajul muzical teleormănean, ba mai mult, eu nu aş avea un grup vocal reformat, iar Grupul Teleormanul nu mai există. Toate acestea cu scopul de a trimite în locul meu şi al adevăratului grup Teleormanul grupul instituţiei dumnealui care "din păcate" nu mai este solicitat pe nicăieri pentru că se ştie atitudinea denigratoare pe care membrii acestui grup împreună cu conducerea ansamblului lor au avut-o la adresa tatălui meu, regretatul Liviu Vasilică.
Problema este că dacă grupul Teleormanul "nu mai există", iar eu personal, cu toată activitatea pe care o desfăşor şi în cadrul Ansamblului Vlăsceanca şi în particular, nu mai exist în peisajul folcloric, înseamnă că Ansamblul Burnasul în lipsa de activitate binecunoscută pe care o are a intrat în "moarte clinică".
O altă problemă este că acest "Centru Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Teleorman" pe lângă concurenţa neloială de care dă dovadă încalcă regulamentul de înfiinţare şi funcţionare propriu.

Ruşine domnule Stuparu Timotei pentru că la vârsta dumneavoastră furaţi de la un tânăr de 24 de ani care şi-a pierdut tatăl şi pe care îl împiedicaţi să-i continuie activitatea aşa cum i-a promis, ba mai mult, aţi vrut să ştergeţi numele tatălui meu dar aţi omis un lucru: NU-L PUTEŢI SCOATE DIN SUFLETELE OAMENILOR CARE L-AU IUBIT ŞI APRECIAT!!!
Şi încă ceva: dumeavoastră ca director de Centru Cultural ar trebui să ştiţi activitatea pe care o au formaţiunile artistice din judeţ şi mai ales faptul că Grupul Teleormanul de când a fost mutat din Ansamblul Burnasul a cunoscut o semnificativă creştere în activitate. Dar dumneavoastră sunteţi prea ocupat să ne puneţi piedici şi să ne furaţi acţiunile încât să mai vedeţi şi realitatea.

ATENŢIE TUTUROR ORGANIZATORILOR DE SPECTACOLE ŞI EVENIMENTE ARTISTICE: CÂT VOI TRĂI GRUPUL TELEORMANUL VA EXISTA, IAR ACESTA POATE FI CONTRACTAT NUMAI PRIN PERSOANA MEA (FLORIN VASILICĂ)!!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

nu pot sa cred ca nu exista comentarii

Anonim spunea...

Rusine sa le fie...sunt niste persoane fara suflet...RUSINEEEE....noi oricum suntem alaturide tine Florin iar Liviu Vasilica va fi mereu in suflete noastre.....SA NE TARIESTI FLORNE SI SA NE INCANTI CU MUZICA TA

Anonim spunea...

Orice ar face conducatorii ansamblului Burnasul nu au cum sa il "omoare" a doua oara pe Liviu Vasilica pentru ca singurele lucruri care nu i se pot rapii unui om sunt sentimentele. Asa ca nu pot sa scoata din sufletele romanilor admiratia, iubirea si dorul de Liviu Vasilica.
Florin, tu ai datoria de a continua ce a inceput tatal tau pe care cu totii l-am admirat si l-am iubit. Raspunde atacurilor murdare care sunt lansate asupra ta cu inteleciune, cugeta mult inainte sa le raspunzi acestor epingoni pentru a evita intinatrea numelui tatalui tau. Da dovada de caracter asa cum ai dat pana acum si demonstreaza-le ca Liviu Vasilica a fost doctor de trupuri, doctor de suflete, si nu in ultimul rand un bun parinte care a stiut sa-si creasca urmasii reusind sa bucure sufletele romanilor si dupa plecarea sa dintre noi.
Ma bucur sa gasesc blogul tau si ma intristez in acelasi timp cand vad cum ti se pun piedici. Eu sunt in Marea Britanie si crede-ma ca singurele lucruri care ma ajuta sa trec peste dorul de tara sunt convorbirile telefonice cu mama si clipurile cu tatal tau si cu tine postate pe youtube.
Multa bafta si stai drept asa cum a stat si tatal tau!