Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul

Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul
Muzică Populară

CONTACT (pentru prestaţii artistice)


Telefon: (+4)0731.527.033

E-mail & YM: florin_teleormanul@yahoo.com

Skype: florin_teleormanul


(!) Pentru a putea vizualiza corect conţinutul acestei pagini trebuie să aveţi instalat flashplayer

Datorita numărului mare de videoclipuri din pagină este posibil să trebuiască să așteptați câteva secunde până la încărcarea completă a paginii.


Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul

Înfiinţat în 1987 de Liviu Vasilică şi preluat în 2004 de Florin Vasilică, Grupul Teleormanul a reuşit să se impună ca formaţiunea artistică cea mai reprezentativă a judeţului Teleorman.
În prezent Grupul Teleormanul sub conducerea lui
Florin Vasilică susţine recitaluri artistice autentice în spectacole, emisiuni şi manifestări cu caracter privat, continuând ceea ce i-a fost lăsat moştenire de regretatul Liviu Vasilică.
Numeroasele invitaţii şi participări în acţiuni artistice de înaltă valoare stau mărturie pentru calitatea si autenticitatea recitalurilor artistice susţinute de Florin Vasilică şi Grupul Teleormanul.

GRUPUL "TELEORMANUL" EXISTĂ ŞI VA EXISTA ÎN CONTINUARE, SINGURA PERSOANĂ PRIN CARE POATE FI CONTACTAT FIIND EU - FLORIN VASILICĂ


ACEST BLOG POATE FI ACCESAT SI DE LA ADRESELE:

WWW.FLORINVASILICA.RO
WWW.GRUPULTELEORMANUL.RO

Florin Vasilică - Clip Prezentare - Clint Mansell - Lux Aeterna

Florin Vasilică - Premiul pentru Folclor la Gala Confidențial cu Adriana Bahmuțeanu

Cântece de nuntă la 'Neatza cu Răzvan și Dani - 29 ianuarie 2013

Florin Vasilică a cântat la ziua lui Cătălin Botezatu în Bamboo

Cătălin Botezatu face show în timpul recitalului lui Florin Vasilică

Florin Vasilică face hora mare cu Viorica de la Clejani la "Te vreau lângă mine"

Florin Vasilică - Nicoleta Luciu - Alin Oprea - Roxana Nemeș - Gelu Voicu

Mădălin Ionescu - Florin Vasilică - Mihai Mitoșeru - Dragostea din tei

Acces Direct - 12 septembrie 2011

'Neatza cu Răzvan și Dani - 5 octombrie 2011

De cine dorul se leagă - Acces Direct - 22 iulie 2011

Avanpremieră pentru nunta lui Mădălin Ionescu la care am participat cu tot dragul

O dată-n viață - Nuneasca - LIVE - Atmosferă de nuntă - 10 iunie 2011

"Drept la Țintă" cu Mădălin Ionescu - Cele mai iubite piese din anii '80-'90 - 25 aprilie 2011

'Neatza cu Răzvan și Dani - 31 martie 2011

Dinastia Vasilică - Legendele muzicii populare - Nașul - 28 decembrie 2010

Drept la țintă cu Mădălin Ionescu - 1 Decembrie 2010

Românul n-are noroc (piesa lui CRBL) - 1 Decembrie 2010

Gala Premiilor TVR Internațional - 27 noiembrie 2010

Scenetă alături de Andreea Voica și Marius Ciprian Pop - 3 Decembrie 2010

Hai, hai cu Trăsioara - Răzvan și Dani version - 14 iulie 2010

De cine mi-e dor și sete - Neatza cu Răzvan și Dani - 28 mai 2010

Hai măi dor, măi dor, măi dor - Stele Sub Lupă - 23 mai 2010

Hai măi dor, măi dor, măi dor - Happy Hour - 16 februarie 2010

'Neatza cu Răzvan și Dani - 17 decembrie 2009 - Partea I

'Neatza cu Răzvan și Dani - 17 decembrie 2009 - Partea a II-a

Acces Direct - 19 octombrie 2009

Fir-ai tu să fii de murg - Duminica în Familie

Duet - Corina Chiriac şi Florin Vasilică - "O dată-n viaţă"

Festivalul Zavaidoc 28.11.2009 - LIVE

Hai mai dor, mai dor, mai dor - La sueta cu Bahmu - 3 februarie 2010

CONFIDENŢIAL - Cu Oana Turcu şi Cristian Brancu

Geta Voinea Show - Fir-ai tu să fii de murg

TVR1 - Ploaia Steluţelor

Tablou de nuntă

Viva Costel - Pentru susţinerea lui Costel Busuioc

Hai, hai cu trăsioara - TEOviziunea (Video)

Selecţiuni recital Nuntă (Video)

Tezaur Folcloric - Prima apariţie 2005

luni, 7 ianuarie 2008

Grupul Teleormanul înfrăţit cu poporul palestinian

"Palestinienii din România s-au reunit în Sala mică a Palatului Naţional al Copiilor pentru a comemora 43 de ani de la revoluţia palestiniană modernă din 1 ianuarie 1965; comunitatea palestinienilor împreuna cu Ministerul Culturii l-au invitat la acest eveniment pe fiul lui Liviu Vasilică, căruia i-au înmânat un cadou în memoria tatălui său." (Sursa: Rompres)Evenimentul s-a desfăşurat sâmbătă - 05.01.2008.
Aşadar, prin acest eveniment s-a creeat "puntea de legătură între mine (Florin Vasilică) împreună cu Grupul Teleormanul şi poporul palestinian. Ceea ce vreau să menţionez este că am rămas plăcut impresionat de aprecierea pe care o au palestinienii faţă de tatăl meu, regretatul Liviu Vasilică, şi faţă de noi ca şi continuatori ai activităţii lui. La această manifestare pot să spun că deşii pe mulţi dintre participanţi îi întâlneam pentru prima oară am avut tot timpul impresia că ne cunoşteam de o viaţă.
În memoria tatălui meu mi-au fost înmânate două suveniruri din Betleem şi Nazaret care vor rămâne pastrate la loc de cinste. Emoţia a fost cu atât mai mare cu cât cele două obiecte mi-au fost oferite de trei artişti palestinieni de mare valoare care ne-au încântat cu un recital de excepţie, iar invitaţia de a participa la această manifestare mi-a fost făcută de Comunitatea Palestinienilor din România (prin reprezentant domnul Jabber) împreună cu Ministerul Culturii.
Totodată am susţinut şi eu împreună cu Grupul Teleormanul un recital şi bucuria a fost cu atât mai mare cu cât în timp ce cântam palestinienii fredonau piesele noastre şi am aflat că în Cisiordania melodiile tatălui meu sunt foarte ascultate.
O remarcă a unuia dintre cei trei cântăreţi palestinieni mi-a întărit convingerea că ceea ce fac cinsteşte memoria tatălui meu şi că trebuie să merg înainte: "Sunt trei lucruri pentru care tatăl tău nu a murit şi nu va murii niciodată - TU, dragostea oamenilor şi muzica sa."
Ne mândrim cu faptul că am realizat această prietenie cu Comunitatea Palestinienilor din România si implicit cu poporul palestinian.
În seara în care a avut loc evenimentul am primit un comentariu anonim referitor la acesta, dar publicat pe un alt articol de pe blog pentru că nu apucasem să scriu acest articol, pe care îl voi reda aici: "Florin, te-am vazut in seara asta pe tine si pe colegii tai la Palatul Copiilor la ziua arabilor din palestina si ati fost LA MARE INALTINE !!! PINA SI ARABII V-AU APLAUDAT SI CINTAT IMPREUNA CU VOI !!! SINCERE FELICITARI !!! TINE-O TOT ASA, NU TE LASA - FA-L PE TATAL TAU SA ZAMBEASCA DE ACOLO DE SUS ! MIE MI-AU DAT LACRIMILE DE CE ENERGIE SUPERBA ATI TRANSMIS IN TOATA SALA !! SUNTETI FANTASTICI !! MERGETI MAI DEPARTE !
DOAMNE AJUTA FOLCLORUL ROMANESC DE CALITATE !"

12 comentarii:

Anonim spunea...

In fiecare zi verific noutatile care va privesc.Va felicit pentru absolut tot ce faceti,sunteti extraordinari si ori de cate ori va ascult ma trezesc aplaudand in fata monitorului.Va admir mult si ori de cate ori as avea ocazia as veni la un concert al vostru,dar acum te citez pe tine Florine,si in zona mea lipsesc cu desavarsire aceste spectacole,ma pot mandri doar ca la fiecare serbare scolara pregatesc cu elevii mei melodiile voastre si ma bucur tare mult.In plus sunt cat de cat multumita ca am avut norocul sa va vad la Pascani anul trecut.Despre tatal tau marele om Liviu Vasilica.....imi dau lacrimile ori de cate ori il ascult,un mare artist!

Michelle spunea...

BRAVO!!! Felicitarile mele pentru tot ceea ce faci in memoria tatalui tau, sunt sigura ca e foarte mandru de tine de acolo de unde te priveste.
Azi am descoperit blogul si imi pare rau ca nu am stiut de el mai repede.

Anonim spunea...

imi plac foarte mult cantecele tale desi am 14 ador sa ascult melodiile in fiecare zi shi din familia mea toti te adora cu respect Angelo .

Anonim spunea...

Tot respectul pentru omul si artistul care a fost Liviu Vasilica,toate multumirile catre Cerul care ni l-a trimis,pentru atat cat s-a putut,toata stima pentru ce a realizat in viata si pentru ce a lasat in urma sa!!!toata binecuvantarea urmasilor sai din viata de toate zilele si de pe scena!!!sa va ajute Dumnezeu !

reira spunea...

Tatal dvs trebuie sa fi fost mandru de copilul dumnealui.

Anonim spunea...

ma bucur ffff mult lforine ca ii calci pe urmele tatalui tau imi doresc din suflet poate vreodata o sa te intalnesc .... bv si multe felicitari pt ceea ce faci si esti un mare interpret care eu unu adoir mel tale bv

paula mate spunea...

imi place ff mult ansamblul teleorman si mias dori daca se poate sa vina si la bacau

luminita flower spunea...

LIVIU VASILICA tatal tau a fost un om de valoare si un artist de exceptie care rar mai intalnesti si sunt sigura ca si dumneata vei duce mai departe cantecele sale care neau incanta.

AlinaR spunea...

Cu siguranta Liviu Vasilica este mandru de tine...este INGERUL TAU PAZITOR!Bafta

Anonim spunea...

Sunteti minunati! AM 20 de ani si ador melodiile voastre...

Luminita flower spunea...

Florin iti doresc un craciun fericit si ca anul care o sa vina indeplinirea tuturor dorintelor si sunt sigura ca tatal tau e fericit de tot ce ai realizat pana acum sa nu te lasi batut si sa continui muzica sa o transmiti mai departe.

simona spunea...

Te-am vazut la spectacolul de Florii de la sala Radio.Ai o prezenta si o prestanta deosebite.M-ai emotionat foarte tare.Iti doresc succes sisa ai alaturi oameni de valoare care sa te sprijine.Mi-esti foarte drag.